Όροι διαγωνισμών

Finding ArGOODaki – Instagram διαγωνισμός

Εδώ τα ArGOODakiα, εκεί τα ArGOODakiα, πόσα ArGOODakiα μπορεί να υπάρχουν σε ένα δωμάτιο; Μπες στο Instagram μας και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να μπεις στην κλήρωση για 1 από τις 10 δωροεπιταγές Goodyαξίας 30€! Η εξαργύρωση ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός καταστήματος.

 Όροι διαγωνισμού

Πατίνι Ferrari με φωτιζόμενες ρόδες - Διαγωνισμός ArGOODaki

 

Έλα σε ένα κατάστημα Goody’s Burger House, παράγγειλε το αγαπημένο σου ArGOODaki Meal με Junior, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο κατάστημα και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα απίθανο Πατίνι Ferrari με φωτιζόμενες ρόδες. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός καταστήματος.

 

 

Cheeseburger Day – Instagram διαγωνισμός

 

Ότι αξ-cheesy, πονάει! Ποιο είναι το πιο cheesy pick-up line που έχεις ακούσει ποτέ; Γράψε μας στα comment, γιόρτασε μαζί μας την Ημέρα Cheeseburger και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 1 από τις 10 δωροεπιταγές των 20€!

 

Όροι κλήρωσης Vespa Primavera ❤️🛵 ❤️!

 

Σταμάτα να την ονειρεύεσαι και διεκδίκησε την!Απόλαυσε τα αγαπημένα σου Goody’s burgers, μάζεψε αστέρια και μπες αυτόματα στη κλήρωση για την all time classic Vespa Primavera 125 Red!

 

All Star Digi Contest 🔥📱⌚️

 

Επιστροφή στη πόλη με το πιο high-tech δώρο! Συνδύασε τα αγαπημένα σου Goody’s burgers μαζί με μια παγωμένη Coca-Cola και μπες στη κλήρωση για το απόλυτο digi-combo, ένα iPhone 12, το Apple Watch SE και τα ασύρματα ακουστικά AirPods Pro!

 

Μεγάλη κλήρωση!!!⚽🏆🎁

 

Απόλαυσε το ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς, παρέα με τα αγαπημένα σου Goody’s Burger House και τη νέα Coca-Cola Zero και μπες στη κλήρωση για μια τηλεόραση QLED 8K 65’’ ULTRA HD.

 

All Star Club Διαγωνισμός Master Chef

 

Φτιάξε το αγαπημένο σου burger ακριβώς όπως το θες σε 3 μόλις βήματα και γίνε εσύ ο Master Chef που θα κερδίσει δωρεάν το burger του για όλο το 2021! Δες τους όρους διαγωνισμού στο παρακάτω pdf.

 

Argoodaki 2020

 

Το ArGOODaki φέτος στηρίζει τα παιδιά του συλλόγου Φλόγα. Πάρε κι εσύ μέρος στην εκστρατεία αγάπης, γράψε με comment ποιο είναι το αγαπημένο σου δώρο argoodaki και μπες στην κλήρωση για να το κερδίσεις. Δες τους όρους διαγωνισμού στο παρακάτω pdf